Vozili u suprotnom pravcu na auto-putu, pa izazvali saobraćajnu nesreću
Ilustracija

Sjeverna Makedonija

Vozili u suprotnom pravcu na auto-putu, pa izazvali saobraćajnu nesreću

Dva autombila koja su vozila u suprotnom pravcu auto-putem Demir Kapija - Negotino izazvala su saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba teže povrijeđena, saopštila je policija Sjeverne Makedonije.

Kako se navodi, "mercedes" sa struškim i "audi" sa skopskim tablicama, sa nepoznatim vozačima koji su vozili autoputem u suprotnom pravcu, udarila su u "opel korsu" sa tablicama iz grada Negotino, u subotu uveče oko 21.30.

Vozači "mercedesa" i "audija" su pobjegli sa mjesta nesreće, a u blizini je policija pronašla 19 migranta koji su potvrdili da su se vozili u ta dva automobila.

U saobraćajnoj nesreći teže je povrijeđena saputnica u "korsi" 53-godišnja žena iz Negotina, koja je odvezena u bolnicu u tom mjestu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.