U čast decenijske saradnje plaketa od CKM-a Prijestonici
Kašćelan i Damjanović

U čast decenijske saradnje plaketa od CKM-a Prijestonici

Crnogorska kulturna mreža je u čast decenijske saradnje Prijestonici Cetinje uručila plaketu koju je u ime grada primio gradonačelnik Aleksandar Kašćelan.

"Predstavnik naše organizacije Aleksandar Damjanović je kazao da je Prijestonica naša druga kuća i da uvijek rado na Cetinju organizujemo projekte kojima je povod Crna Gora", saopšteno je iz CKM-a.

Damjanović je istakao da ga raduje način na koji je Prijestonica razvija kao i odnos Vlade prema njoj. On je izrazio nadanje da će lokalna samouprava znati da valorizuje presjedavanje  Mila Đukanovića Senatom Cetinja, i da će se realizovati projekti za dobrobit mladih koji žive u ovom gradu.

Damjanović je kazao da mu je drago što su mladi Cetinjani zahvaljujući Crnogorskoj kulturnoj mreži imali priliku da uživo prate nastupe najvećih regionalnih zvijezda koji su pjevali u čast Crne Gore.

"Našeg predstavnika je posebno obradovala vizija razvoja grada sa kojom ga je upoznao prvi čovjek Prijestonice. Gradonačelnik Kašćelan se zahvalio našoj organizaciji na našem odnosu prema  Prijestonici i na odnosu prema projektima koji promovišu tradiciju, kulturu i identitet Crne Gore", saopšteno je iz CKM-a.

On je istakao da mu je drago da je Prijestipnica proteklih godina bila domaćin događajima koje je organizovala Crnogorska kulturna mreža. Kašćelan je kazao da su ti događaji uz događaje koje je Prijestonica samostalno organizovala bili važan dio  "zajedničkih napora da dostojanstveno obilježimo jedan od najvažnijih trenutaka u istoriji Crne Gore- obnovu nezavisnosti".

 Kaščelan je CKM-u poželio da nova decenija rada donese uspjeh, mudrost i strpljenje u njihovoj misiji.

Zajednnički je konstatovano da će i u narednim godinama Prijestonica i Crnogorska kulturna mreža davati doprinos jačanju tekovina 21. maja i očuvanju crnogorskog kulturnog nasleđa.

"Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje građanima Cetinja koji su minulih deceniju prisustvovali projektima koje smo realizovali u Prijestonici, kao  i administraciji grada koju je predvodio Aleksandar Bogdanović sa kojom smo partnerski organizovali  obilježavanje pet i deset godina nezavisnosti Crne Gore", saopšteno je iz CKM-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.