Srce španskog glumca iz serije
Alonso sa djevojkom, foto: Standard

Srce španskog glumca iz serije "La Casa de Papel" već dugo pripada jednoj djevojci iz Srbije

Španski glumac Pedro Alonso (48) domaćoj publici vjerovatno je najpoznatiji kao Berlin iz serije "La casa de papel", a njegovo srce već dugo pripada jednoj djevojci iz Srbije, rodom iz Svilajnca.

Glumac rođen u Vigu, diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umjetnosti u Madridu. Iako je zahvaljujući popularnoj seriji preko noći postao zvijezda, Pedro nema pretjeranih ambicija da glumi u blokbasterima i gradi svoju glumačku karijeru, već želi da uživa u životu, prenose Agencije.

Između ostalog on najviše uživa slikajući u tandemu sa svojom djevojkom, umjetnicom Tatjanom Đorđević.

"Nije mi bitno da budem milioner, ne žudim da budem zvijezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu", rekao je za hrvatsku “Gloriju” Alonso.

Naveo je da je u mladosti bio vrlo depresivan, a u 33. se naprosto slomio.

"Nisam vjerovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam da napravim veliki rez i promijenim svoj život. Kao mladić sam htio sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim da radim sporo i temeljno, tako zaista uživam", objašnjava glumac.

Umjesto glumi, posljednjih mjeseci više se posvetio drugim interesovanjima, a to su trenutno pisanje i slikarstvo i uskoro bi trebao da bude objavljen njegov debitantski roman.

Knjiga će da bude opremljena brojnim ilustracijama koje je naslikao sa svojom djevojkom, hipnoterapeutkinjom Tatjanom Đorđević, čije je umjetničko ime Tixie Jambass.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.