Ronaldo pod istragom: Prekršio protokol da bi proslavio rođendan djevojke(VIDEO)
Foto: Instagram

Ronaldo pod istragom: Prekršio protokol da bi proslavio rođendan djevojke(VIDEO)

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo nalazi se pod istragom zbog sumnje da je prekršio kovid protokol, kako bi sa djevojkom proslavio rođendan van dozvoljene zone.

Ronaldo je osumnjičen da je putovao između italijanskih regija Pijemont i Dolina Aoste.

Georgina Rodrigez, 27-godišnja Kristijanova djevojka, zajedno je sa portugalskim napadačem iznajmila sobu u hotelu Val Veniju, gdje su snimljeni kako skijaju i taj snimak objavljen je na društvenim mrežama.

Snimak je brzo obrisan od strane čovjeka koji ga je objavio, ali na internetu ništa ne može da promakne fanovima i snimak je sačuvan, pa je to dokaz protiv Ronalda i Georgine.

Oni su ušli u narandžastu kovid zonu i sada je policija pokrenula istragu protiv napadača i manekenke. Putovanje u narandžastu zonu tokom pandemije koronavirusa je strogo zabranjeno.

Ronaldo i Georgina ostali su dva dana na zimovanju, a Kristijano je i propustio meč svoje ekipe u Kupu Italije, pošto je dobio slobodne dane kako bi bio sa djevojkom.

Dan kasnije je Georgina objavila na društvenim mrežama sliku kako rođendan slavi kod kuće, kako bi se ona i Kristijano "izvadili", ali prekasno. Istraga je već pokrenuta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.