SD: Svaki put ćemo u odnosu na demagoge biti na suprotnoj strani
Socijaldemokrate Žabljak

SD: Svaki put ćemo u odnosu na demagoge biti na suprotnoj strani

Socijaldemokrate (SD) saopštavaju da su u nevjerici dočekali, kako kažu, saopštenje stranke demagoga kojim su podsjetili na odbranu Crnog jezera od strane Demokrata.

"Ukoliko u vama ima i trunka dobronamjernosti, sjetićete se da su Socijaldemokrate po ovom pitanju imale precizan stav, kada se većina igrala igre skrivalice", ističu u SD-u i dodaju da su Demokrate zaboravile da su oni zabranili modernizaciju žičare, za koju se sada zalažu.

"Shvatismo da vam je alibi što ove zime škripu nijeste mogli čuti zbog nedostatka snijega, pa makar i vještačkog, za koji ste još herojskije branili izgradnju sistema. Ubijeđeni smo da ćete promašenosti vaše odbrambene strategije postati svjesni kad čujete mirise koji se u špicu sezone šire oko jezera, usljed nedostatka kanalizacije od koje nastakođe odbraniste, ili makar da će vas polusatna vožnja duž 100 metara dugačkog parkinga na rampi podsjetiti herojske odbrane od projekta uređenja tog prostora", poručuju iz SDa.

Oni su naglasili da će uz ovakve benefite svaki sljedeći put biti na suprotnoj strani pa makar bili i sami.

"Takođe vas molimo da nas ne čikate u vezi nastupajucih tema u lokalnom parlamentu, jer će Socijaldemokrate uvijek biti tu kada se govori o interesima i imovini građana Žabljaka, što savjetujemo i vama i vašim kolegama iz opozicije. Iskorististe priliku da se u lokalnoj skupštini čuje vaša riječ, makar u ovom kratkom periodu do izbora dok je ukupni zbir odbornika opozicije dvocifren", zaključili su u SD-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.