Mihajlović otkrio kako je saznao da ima leukemiju: Doktor je mislio da je pokvarena magnetna rezonanca
Siniša Mihajlović

Mihajlović otkrio kako je saznao da ima leukemiju: Doktor je mislio da je pokvarena magnetna rezonanca

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Bolonje Siniša Mihajlović govorio je o borbi sa opakom bolešću.

Mihajloviću je prošle godine dijagnostifikovana leukemija, a od tada je prošao tri ciklusa hemoterapije i transplataciju koštane srži.

Nema sumnje da su to najteži dani u njegovom životu, a o njima je, prvi put otvoreno, govorio u svom 'online' gostovanju u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem.

"Uvijek sam bio zdrav. Treniram svaki dan, trčim, radim tegove. Mislio sam da meni ne može ništa da se desi. Bio sam tog ljeta na Sardiniji, igrao neke igre, svaki dan po tri sata. Kada dobiješ leukemiju onda se brzo umoriš, izlaze ti crvene tačke po nogama, krv u desni... Ja ništa od toga nisam imao", počeo je Mihajlović svoju tešku priču, pa nastavio:

"Jednog jutra sam se probudio sa bolovima. Poslije dva dana sam se vratio u Bolonju i doktor me je nagovorio da napravim magnetnu rezonancu. Nije mogao da povjeruje šta je vidio. Rekao mi je, vi mora da imate veliki otpor na bol. Radim 40 godina i nikada nisam vidio ovakav rezultat. Mislio sam da je pokvarena magnetna rezonanca. Kada je sve u redu onda je ona crna, a kada ne valja onda je bijela. Kod vas je skroz bijela."

Godinu dana kasnije može da konstatuje da je pobijedio bolest.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.