Mladi DPS Danilovgrada sugrađanima dijelili maske
Foto: DPS Danilovgrad

"Ponosni na to što su građani Crne Gore"

Mladi DPS Danilovgrada sugrađanima dijelili maske

Predstavnici Savjeta mladih DPS Danilovgrad podijelili su danas svojim sugrađanima više stotina zaštitnih maski u cilju suzbijanja i prevencije širenja korona virusa.

"Ako budemo čuvali sebe, sačuvaćemo našu Crnu Goru. Želja nam da je ovom malom akcijom olakšano našim prijateljima i sugrađanima poštovanje svih mjera i preporuka. Posebnu pažnju smo danas posvetili našim starijim građanima", navodi se u saopštenju.

U DPS-u su naveli da žele da iskoriste priliku da se zahvale svim akterima u zdravstvu i javnim službama koji su bili prvi na liniji fronta tokom borbe sa koronavirusom.

Oni su istakli da se o rezultatima Crne Gore priča na globalnom nivou, a da bi svi građani trebalo da budu ponosni što su građani Crne Gore, i da budu ponosni na svoju javnu upravu.

"Pozivamo građane da i dalje poštujemo mjere i preporuke Instituta za javno zdravlje i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti. Zdravlje nema alternativu!" - poručuju mladi.

Iz Savjeta mladih posebnu zahvalnost su uputili sugrađanki Nadi Pavlović koja je sašila i donirala maske.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.