U Srbiji preminulo četvoro od koronavirusa, zaražene još 102 osobe
Ilustracija

U Srbiji preminulo četvoro od koronavirusa, zaražene još 102 osobe

U proteklih 24 sata u Srbiji su umrle još četiri osobe od posljedica koronavirusa, pa je ukupan broj umrlih tokom pandemije povećan na 193.

To je saopšteno danas na konferenciji Kriznog štaba Vlade Srbije za novinare.

Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije Goran Stevanović rekao je da su u prethodna 24 sata registrovana 102 novozaražena među 5.274 testiranih osoba, pa je ukupan broj zaraženih u Srbiji od početka epidemije 9.464.

Među umrlima u prethodna 24 časa su tri muškarca i jedna žena.

Izliječena je 1.551 osoba, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.