Ronaldinjo posle izlaska iz zatvora: Nikada nisam mislio da ću se naći u takvoj situaciji, prvo ću poljubiti majku
Ronaldinjo

Ronaldinjo posle izlaska iz zatvora: Nikada nisam mislio da ću se naći u takvoj situaciji, prvo ću poljubiti majku

Veliko ime u svijetu fudbala, Ronaldinjo (40), prvi put se oglasio od kada je 6. marta uhapšen sa bratom u Paragvaju zbog posjedovanja falsihfikovanog pasoša pri ulasku u zemlju. Njih dvojica su u zatvoru proveli 33 dana i posle plaćene kaucije od 1,6 miliona eura nalaze se u kućnom pritvoru u jednom hotelu u Asunsionu i čekaju okončanje sudskog procesa.

"Neprijatno smo se iznenadili kada smo saznali da dokumenti nisu legalni. Pokazali smo volju i najbolju namjeru da sarađujemo sa pravnim organima kako bi se otkrili i razjasnili svi detalji. Nikada nisam ni pomislio da bih mogao da se nađem u ovakvoj situaciji. Trudio sam se cijelog svog života da budem vrhunski profesionalac i da kao fudbaler usrećim ljude svojom igrom", rekao je Ronaldinjo za paragvajske medije.

Ronaldinjo je u zatvoru igrao fudbal sa zatvorenicima, proslavio je i svoj 40. rođendan, a koliko je popularan vidjelo se i po tome što ga navijači i fanovi i dalje saleću za autograme i slikanje, prenose Novosti.

Uprkos svemu šta mi se događa, od prvog dana osjećam toplu dobrodošlicu i ljubav od strane Paragvajaca. Veoma sam zahvalan na tome. Nadam se da će sve ovo brzo biti gotovo.

Prvo ću poljubiti majku

Ronaldinjo se najviše uželio svoje majke, njoj je poslao emotivnu poruku iz Paragvaja.

"Kada se vratim u zemlju, prvo ću poljubiti majku, jer je morala da izdrži sve ove teške dane, kako od pandemije korone, tako i zbog svega oko nas što se dešavalo. Sve je to izdržala, pokazala je koliko je snažna i koliko ima vjere u nas", poručio je nekadašnji najbolji fudbaler planete.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.