Banjević razriješen na lični zahtjev
Banjević, foto: montenegroairlines.com

Montenegro Airlines

Banjević razriješen na lični zahtjev

Dugogodišnji izvršni direktor Montenegro Airlinesa, Živko Banjević, danas je razriješen na lični zahtjev na sjednici Odbora direktora, saopšteno je iz te kompanije. Na mjesto izvršnog direktora postavljen je gdin Vlastimir Ristić, dipl.ing. saobraćaja, iz Podgorice, dosadašnji član Odbora direktora Aerodroma Crne Gore.

Kako su naveli, Banjević je predvodio izvršni menadžment nacionalne avio-kompanije u periodu najveće krize kroz koju je ova firma prolazila od osnivanja i dao veliki doprinos očuvanju Montenegro Airlinesa.

Vlastimir Ristić je u ranijem periodu obavljao više odgovornih poslova u Montenegro Airlinesu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.