U Crnoj Gori još četiri slučaja koronavirusa, ukupno 201
Ilustracija

IJZ

U Crnoj Gori još četiri slučaja koronavirusa, ukupno 201

Institut za javno zdravlje potvrdio je još četiri slučaja koronavirusa, čime je broj oboljelih u Crnoj Gori porastao na 201.

"Od jutrošnjeg presjeka pa do 18:00 časova analiziran je 51 uzorak od kojih je 4 bilo pozitivno na novi koronavirus. Svi novooboljeli su iz Podgorice, 3 su kontakti ranije poznatih slučajeva dok je jedan slučaj u početnoj fazi epidemiološkog istraživanja", saopšteno je iz IJZ-a.

U Crnoj Gori je od početka dešavanja,od COVID19 oboljela 201 osoba.

Slučajevi po opštinama su:

Podgorica: 95

Tuzi: 34

Bar: 18

Nikšić: 17

Ulcinj: 9

Andrijevica: 7

Bijelo Polje: 6

Herceg Novi: 6

Budva: 4

Tivat: 2

Danilovgrad: 3
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.