Otkazan Vimbldon, prvi put posle Drugog svjetskog rata
Vimbldon

Otkazan Vimbldon, prvi put posle Drugog svjetskog rata

Prvi put, posle Drugog svjetskog rata otkazan je Vimbldon. To su na današnjem sastanku odlučili organizatori ovog najvećeg teniskog turnira.

Sa velikim žaljenjem su Glavni odbor „Ol Ingland klaba" i Odbor za menadžment prvenstva danas donijeli odluku da se prvenstvo 2020. poništi zbog zabrinutosti za javno zdravlje koje su povezane sa epidemijom koronavirusa.

Umjesto toga, 134. prvenstvo biće održano od 28. juna do 11. jula 2021. godine, prenosi RTS.

"Najvažnije su nam bile zdravlje i sigurnost svih koji se okupe da bi se Vimbldon dogodio - javnosti u Velikoj Britaniji i posjetilaca iz cijelog svijeta, naših igrača, gostiju, članova, osoblja, volontera, partnera, izvođača i lokalni stanovnici - kao i naša šira odgovornost za napore društva da se ovaj globalni izazov suoči sa našim načinom života.", objavili su.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.