Naša ljepotica Jelena o situaciji koju je izazvao koronavirus:Tek sada shvatamo koliko smo potrebni jedni drugima
Jelena Šćepanović, foto: Instagram

Crnogorska manekenka oduševila pratioce postom na Instagramu

Naša ljepotica Jelena o situaciji koju je izazvao koronavirus:Tek sada shvatamo koliko smo potrebni jedni drugima

Crnogorska manekenka Jelena Šćepanović objavila je jutros post na Instragramu u kojem je osvrćući se na trenutnu situaciju u vezi sa koronavirusom istakla da tek sada kada smo odvojeni jedni od drugih shvatamo koliko smo potrebni jedni drugima.

"Ko bi pomislio da će 2020. godina izgledati ovako? Dostignuvši vrhunac neodgovornog ponašanja prema planeti i životinjama, nedostatka empatije jednih prema drugima, sebičnosti u svemu što radimo smatrajući da smo kao ljudska vrsta nezaustavljivi, jedan običan patogen nam pokazuje koliko smo u stvari ranjivi. Tek sada, zaključani u svojim domovima, počinjemo uvidjati koliko sve moramo pametnije, zrelije i odgovornije", napisala je lijepa Jelena.

Ona je istakla da tek sada kada se zatvaraju granice, otkazuju letovi, ostavljaju ključevi od automobila, planeta ima šansu da se regeneriše i očisti sav zagađen vazduh koji nesavjesnim ponašanjem proizvodimo.

"Tek sada kada se zbog jačanja imunog sistema preporučuje veliki unos voća i povrća smanjujemo manični unos mesa čija je konzumacija, a time i količina ugljen dioksida, dostigla vrhunac. Tek sada kada smo odvojeni jedni od drugih shvatamo koliko smo potrebni jedni drugima. Samo zajedno možemo promijeniti loš pravac kojim smo krenuli a na koji nas naša planeta upozorava godinama unazad. Probudimo se", poručila je crnogorska manekenka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.