Način na koji vas partner drži za ruku otkriva mnogo
Ilustracija

Govor tijela se ne može sakriti

Način na koji vas partner drži za ruku otkriva mnogo

Ljubav nije samo riječ, nije ni gest, ljubav je i način na koji vas partner drži za ruku. Govor tijela, može da potvrdi ono što je rečeno ili da bude u totalnoj suprotnosti od toga, a evo šta držanje za ruke govori o vašem odnosu!

Imali ste priliku da vidite par koji se drži za ruke i da pomislite da nešto među njima nije u redu ili su vam, naprotiv, djelovali kao idealan spoj. Impresija se javila ali vam nije bilo sasvim jasno odakle ona dolazi jer vam je par nepoznat. Znate li da način na koji vas partner drži za ruku govori mnogo o njemu kao i o vašem odnosu?

Šta govore isprepletane ruke

Kada su vaše ruke međusobno isprepletane, to je znak da je ljubav zdrava i da postoji ogromno povjerenje između vas dvoje. Takav odnos je kvalitetan i dugotrajan.

Šta govori položaj dlanova

Pogledajte i kako su vam postavljeni dlanovi.  Ako je vaš dlan okrenut nagore, a njegov ka vašem, znači da vaš partner ima zaštitnički instinkt i da želi da vas štiti kroz život i vezu.

dlanovi

Šta znači kada vas drži za mali prst

Kada vas partner drži za mali prst to znači da nešto nije u redu i da je veza u opasnim vodama. Držanje za mali prst je znak da u trenucima rasprave može da dođe do agresivnog ponašanja, koje je za svaku osudu i potpuno neprihvatljivo. Kada vas ovako drži za ruku, to je znak posesivnosti i da vas doživljava kao svoje vlasništvo.

maliprst

Šta znači kada vas drži za mali prst s obije ruke

Ovakav stav je potpuno suprotan prethodnom. Kada vas s obije ruke drži za mali prst to otkriva strast i čežnju.

Šta govore isprepletani prsti

Kada su vaši prsti isprepletani kao da čine završenu slagalicu, to je znak prave ljubavi, dobre komunikacije i obostrane želje za ostvarenjem što boljeg odnosa.

ruke

Šta kaže držanje za jedan prst

Kada vas dečko hvata za jedan od prstiju, to može da znači dvije stvari: ili ste par koji prije svega poštuje slobodu i nezavisnost onog drugog ili nema mnogo interesovanja za vas.

Tri ruke, briga ili opsesija

Ponekad, dvije ruke nisu dovoljne da bi se stvorila veza između vas, tako da treća (njegova), takođe učestvuje tako da je vaša ruka u sredini. Obratite pažnju u kojim momentima se ovo dešava, jer otkriva želju za prevelikom zaštitom, koja je na granici sa posesivnošću. Ukoliko vas ovako drži u trenucima kada je previše zabrinut za vas iz opravdanih razloga, onda nema razloga za brigu.

Nije strašno ako vas ne drži za ruku

Šta ako vas partner nikada ne drži za ruku? Prije nego što pomislite da vas ne voli razmislte možda je samo stidljiv i ne prija mu da to radi u javnosti. ako vas drži za ruku dok ste sami onda nema razloga za brigu.

Izvor: LjepotaiZdravlje

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.