U Italiji nove žrtve koronavirusa, ukupno 14 umrlih

528 osoba zaraženo

U Italiji nove žrtve koronavirusa, ukupno 14 umrlih

U Italiji su još dvije osobe umrle od posljedica novog koronavirusa, čime je broj žrtava povećan na 14, dok je 528 osoba zaraženo.

Šef italijanske službe za civilnu zaštitu Anđelo Boreli je napomenuo da su, što se tiče smrtnih slučajeva, u pitanju preliminarni podaci, jer se još čekaju konačne potvrde obavljenih testova.

Broj zaraženih slučajeva povećan je sa jučerašnjih 420 na 528 i većinom se odnose na sjever Italije, prenosi Rojters.

Boreli je istakao da dobre vijesti dolaze iz Lombardije, regiona koji je najviše pogođen koronavirusom, pošto se 37 osoba oporavilo, navodi Ansa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.