Simović sjutra u radnoj posjeti opštini Danilovgrad: Otvoriće vodovod, posjetiti farmu...
Milutin Simović

Simović sjutra u radnoj posjeti opštini Danilovgrad: Otvoriće vodovod, posjetiti farmu...

Potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović boraviće u ponedjeljak, 17. februara, u radnoj posjeti opštini Danilovgrad.

On će, kako se navodi u saopštenju Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, sa predsjednicom Opštine Zoricom Kovačević, i saradnicima, obići će više projekata značajnih za stanovnike ovog područja, unapređenje kvaliteta njihovog života i dalji privredni razvoj Danilovgrada.

Posjeta počinje u 9 časova kada je planiran obilazak kružne saobraćajnice, kao i obilazak završenih stanova za porodice u stanju socijalne potrebe u Spužu.

Simović će obići i put u Gostilju, a od 11 i 15 sati slijedi posjeta farmi „Agromont“ u Martinićima, zatim posjeta pogonu za preradu ljekovitog bilja (Orja Luka).

Simović će sjutra otvoriti vodovod Krivaja – Sušica u Novom Selu, a za kraj posjete planiran je sastanak sa predsjednicom Opštine i saradnicima.

       

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.