Ovi horoskopski znakovi nikako ne vole Dan zaljubljenih, a evo i zašto
Foto: Ilustracija

Ovi horoskopski znakovi nikako ne vole Dan zaljubljenih, a evo i zašto

Za neke horoskopske znakove Dan zaljubljenih je najljepši praznik u godini.

Očekuju da taj dan bude romantičan, ispunjen ljubavlju i pažnjom, priželjkuju da ga s partnerom provedu na poseban način.

Međutim, postoje i znakovi Zodijaka koji bi radije preležali Dan zaljubljenih, kojeg od srca ne vole.

Jarac

Jarci su odgovorni, odlučni i disciplinovani, ali znaju da su pesimisti koji ne žele da kažu drugima šta da rade. Njihova praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za potrošnju i uštedu, tako da ne žele bacati novac za nepotrebne stvari. Zato ne žele da im neko kaže da upravo na taj dan trebaju da kupe poklon za svog partnera.

Vodolija

Inteligentni su, druželjubivi i kreativni, ali mogu da budu i malo emotivni. Njihovi umjetnički mozgovi ponekad čine da izgledaju neodgovorno, tako da će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopšte postoji. Ali to nije njihova krivica. Ako su zaista inspirisani da budu romantični i proslave ovaj dan sa svojim partnerom, organizirat će nešto zaista spektakularno, a ako osjećaju da ih neko pritišće da to učine – vjerovatno će to odložiti.

Djevica

One su organizovane, odgovorne i realistične, a praznik koji uključuje cvijeće, čokoladu i pretjerano skupe večere izgleda im glupo. Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo. Djevice su jednostavno previše logične da bi potrošile cijelu platu na ukrase od cvijeća.

Škorpija

Oni su najosjetljiviji horoskopski znak, a mogu da budu i ljubomorni, opsesivni i paranoični, tako da je ideja za Dan zaljubljenih previše za njih. Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organizovanje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpije u ludilo pa bi radije preskočile cijeli ovaj proces. Uostalom, njihova ljubav se ne može pokazati samo u jednom danu u godini, piše Zenskimagazin.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.