Ronaldo: Mislio sam da ću sa 35 godina biti ribar
Kristijano Ronaldo

Dan poslije rođendana

Ronaldo: Mislio sam da ću sa 35 godina biti ribar

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da je kao dječak mislio da će sa 35 godina biti ribar na Madeiri. Portugalac, koji je u karijeri osvojio pet titula u Ligi šampiona i isto toliko Zlatnih lopti, proslavio je u četvrtak svoj 35. rođendan.

"Kad sam bio klinac, mislio sam da ću sa 35 godina biti ribar na Madeiri. Nisam mogao ni da sanjam da ću imati ovakvu fudbalsku karijeru i da ću igrati u klubovima u kojima sam igrao. Nije bilo lako, put je bio težak, ali isplatilo se", rekao je Ronaldo u intervjuu za portugalski list "A Bola".

Juventus je trenuto vodeći tim u italijanskom prvenstvu, u osmini finala Lige šampiona čeka ih duel protiv Liona, a bivši napadač Mančester Junajteda i Real Madrida, smatra da "stara dama" može ove sezone da uđe u borbu za trofej.

"Šesto finale Lige šampiona? Zašto da ne? Juventus je strašno dobra ekipa i siguran sam da uz malo sreće, možemo do kraja", zaključio je Ronaldo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.