Ronaldo odbacio glasine da napušta Juventus: Srećan što sam osvojio posljednje dvije titule Serie A, idem po treću
Kristijano Ronaldo

Ronaldo odbacio glasine da napušta Juventus: Srećan što sam osvojio posljednje dvije titule Serie A, idem po treću

Kristiano Ronaldo odbacio je glasine da će možda da napusti Juventus po okončanju aktuelne sezone u kojoj je stigao do drugog naslova šampiona Italije.

“Stara dama“ je bila sjajna protekle sezone osvojivši deveti uzastopni naslov nacionalnog šampiona. Bez obzira na dobre igre 35-godišnjeg Portugalca, koji je postigao 31 gol u Seriji A, pojavile su se medijske špekulacije da bi se mogao da vrati u Real Madrid ili da pređe u francuski fudbalski klub iz Pariza.

Takve glasine Ronaldo je odbacio porukom koju je objavio na Instagramu:

“Srećan što sam osvojio posljednje dvije od devet uzastopnih titula Serie A za Juventus. Čini se lako, ali nije. Iz godine u godinu talentom, predanošću i napornim radom možete da ostvarite svoje ciljeve i da budete bolji nego prije. Idem po treću titulu.“

Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera današnjice. Tokom karijere čak pet puta je osvajao “Zlatnu loptu“, a igrao je za Sporting, Mančester Junajted, Real Madrid i sada Juventus, prenosi Agencija Anadolija.

U klupskom fudbalu bio je šampion Engleske, Španije i Italije, a Ligu šampiona osvajao je čak pet puta, jednom sa Unitedom i četiri sa Realom.Ima i četiri pehara sa Svjetskog klupskog prvenstva.

Sa reprezentacijom Portugala 2016. godine osvojio je naslov šampiona Evrope. Za nacionalni tim je odigrao 164 utakmice i postigao 99 golova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.