Poslije paljenja automobila izvršioci napada na Krstovića ostavili tragove
Ilustracija

Čeka se nalaz forenzičara

Poslije paljenja automobila izvršioci napada na Krstovića ostavili tragove

Oni koji su zapalili automobil korišćen u napadu na Igora Krstovića, napravili su brojne grešeke i ostavili tragove, što može pomoći istražiteljima da rasvijetle taj slučaj.

"Oni koji su zapalili auto, napravili su greške... ostavili su neke tragove i nadamo se da će nam koristiti, ako ih kiša i vatrogasci gaseći požar, nijesu uništili prije izuzimanja... Odgovor na to, međutim, daće forenzičari nakon što završe vještačenja", rekao je sagovornik "Vijesti".

U automobil Krstovića ispaljeno je 26 hitaca iz automatske puške, a prema nezvaničnim informacijama - sedam je završilo je u njegovom tijelu.

Nakon pucnjave u utorak, hitno je operisan u Kliničkom centru. Iz te ustanove je juče saopšteno da više nije u životnoj opasnosti.

Sat nakon što je tridesetpetogodišnjak pogođen mecima iz vatrenog oružja, istražitelji su na Kakarickoj gori pronašli zapaljeni automobil, za koji, saopštili su, pretpostavljaju da je korišćen u napadu...

Na Krstovića je je pucano u naselju Balijače - dok je džipom "mercedes" prilazio porodičnoj kući.

Krstović je na putu prema kući morao da uspori automobil zbog pružnog prelaza - što su iskoristili napadači i otvorili vatru.

Bio je sam u automobilu u vrijeme kada je napadnut stotinak metara od kuće, a do Kliničkog centra odvezao ga je prijatelj.

Sat nakon što je tridesetpetogodišnjak pogođen mecima iz vatrenog oružja, istražitelji su na Kakarickoj gori pronašli zapaljeni automobil, za koji, saopštili su, pretpostavljaju da je korišćen u napadu.

Prema nezvaničnim informacijama, pronađena je automatska puška “M70” iz koje je pucano na Krstovića.

U policijskoj evidenciji vodi se kao osoba bliska škaljarskom kriminalnom klanu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.