Nekadašnja prva teniserska svijeta okačila reket o klin
Karolina Voznjacki

Voznjacki završila karijeru

Nekadašnja prva teniserska svijeta okačila reket o klin

Danska teniserka Karolina Voznjacki rekla je da su dostignuća koja je ostvarila bila nevjerovatna i da je Australijan open dobar način da završi svoju karijeru.

Voznijacki je u svom posljednjem meču u karijeri poražena od Tunišanke Ons Džebur 7:5, 3:6, 7:5.

"Odgovaralo mi je da moj posljednji meč bude u tri seta. Završila sam karijeru greškom iz forhenda, a to su stvari na kojima sam radila tokom čitave karijere. Valjda je tako trebalo da bude", rekla je Voznjacki, prenosi B92.

Nekadašnja prva teniserka svijeta osvrnula se na sve rezultate koje je ostvarila godinama unazad i ocijenila da su njeni uspjesi bili nevjerovatni.

"Navijači, osećanja koja nam pružate kada igramo ovdje i podrška koju osećamo je zaista nevjerovatna. Takodje, podrška koju imam od svoje porodice, naročito od svog oca, koji mi je i trener od moje sedme godine, je zaista sjajna. Sve to su sjajne uspomene, koje ću uvjek njegovati", rekla je Dankinja.

Ona je rekla i da je spremna za budućnost koja je čeka poslije teniske karijere.

"Stvarno sam srećna, bilo je nevjerovatno. Spremna sam za sljedeće poglavlje i uzbudjena zbog onoga što će doći. Vidjećete me tu oko terena", zaključila je Voznjacki.

Dankinja je karijeru završila kao 36. teniserka svijeta, a osim prvog mjesta na WTA listi, njen najveći uspeh je osvajanje Australijan Opena 2018. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.