Odbor jednoglasno: Lekoviću podrška za ambasadora u Belgiji
Foto: Skupština.me

Odbor jednoglasno: Lekoviću podrška za ambasadora u Belgiji

Odbor za međunarodne odnose i iseljenike jednoglasno je podržao prijedlog da Ivan Leković bude izvanredni i opunomoćeni ambasador Crne Gore u Kraljevini Belgiji, na rezidentnoj osnovi, sa sjedištem u Briselu.

Predsjednik Odbora Andrija Nikolić istakao je da Brisel kao jedan od najznačajnijih diplomatskih centara Evrope i Svijeta iziskuje pojačanu aktivnost i sinergiju svih diplomatskih predstavnika Crne Gore koji u njemu djeluju.

Nikolić je kazao i da je imenovanje karijernog i već iskusnog diplomate Ivana Lekovića na funkciju ambasadora u Kraljevini Belgiji potvrda kontinuiteta kvalitenog kadriranja u crnogorskoj diplomatiji i predstavljanja naše države.

O pozitivnom mišljenju o Ivanu Lekoviću, Odbor će u najkraćem roku informisati Predsjednika Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.