Ugašen požar na zgradi u Tivtu, nema povrijeđenih
Foto: Radio Tivat

Prema preliminarnim podacima do požara došlo zbog dimnjaka

Ugašen požar na zgradi u Tivtu, nema povrijeđenih

Nakon veoma efikasnog gašenja požara na stambenoj zgradi u Bonićima, komandir Službe zaštite i spašavanja Zoran Barbić saopštio je da je brzom reakcijom vatrogasaca spriječeno širenje požara.

"U 9 sati i 30 minuta smo dobili poziv od firme Navar Zgradić da je došlo do požara na krovnoj konstrukciji na stambenoj zgradi u Bonićima. Odmah smo uputili tri specijalna vozila, po standardnoj operativnoj proceduri se krenulo u akciju gašenja. Požar je stavljen pod kontrolom u roku od pola sata, a narednih sat vremena se vrši kontrola skrivenh požara i sanacija kompletne krovne konstrukcije gdje se vodilo računa da uslijed korišćenja velike količine vode ne dođe do štete na susjednim etažama u objektu", rekao je Barbić, prenosi Radio Tivat.

On je istakao da je šteta ograničena na dio krovne konstrukcije i da nijedan stan nije ugrožen niti oštećen. 

Uzrok požara utvrdiće kriminalistička policija OB Tivat, ali prema preliminarnim podacima do požara je došlo zbog dimnjaka sa kojeg se vatra proširila na krovnu drvenu konstrukciju.

U gašenju je učestvovalo 6 vatrogasnih vozila i kompletna ispostava vatrogasaca, kao i DVV i DVD Krtoli.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.