Leksington u ne prestaje da oduševljava: Poslušajte novu pjesmu
Leksington bend, foto: Nemanja Dedović

Leksington u ne prestaje da oduševljava: Poslušajte novu pjesmu "Milo moje" koja donosi zanimljiv zvuk (VIDEO)

Momci iz "Leksingtona" su bili veoma vrijedni poslednjih mjeseci, pa su svojoj publici poklonili spot za pjesmu "Milo moje".

"Pjesma "Milo moje" je druga u nizu pjesama koje izbacujemo kao najavu našeg velikog koncerta u "Areni". Osim toga, publiku ćemo obradovati sa još nekoliko pjesama koje će izaći do koncerta ali i nakon" - otkrio nam je Bojan Vasković, pjevač "Leksington" benda.

Bojanov vokal se odlično uklopio sa zamisli Miloša Radovanovića koji je uradio muziku za ovu numeru. Kompozicija je specifična i svakako nešto što se do sada nije moglo čuti od "Leksingtona".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.