Bogdanović: Božićni praznici su prilika da se podsjetimo na važnosti zajedništva i razumijevanja
Aleksandar Bogdanović

Čestitao Božić

Bogdanović: Božićni praznici su prilika da se podsjetimo na važnosti zajedništva i razumijevanja

Ministar kulture Aleksandar Bogdanović uputio je danas čestitku sveštenstvu, vjernicima i svim građanima koji slave najradosniji hrišćanski praznik Božić po julijanskom kalendaru.

Ministar je kazao da su Božićni praznici, prije svega, prilika da se podsjetimo važnosti zajedništva i razumijevanja, kao vrijednosti koje su u današnjem vremenu od naročitog značaja za crnogorsko društvo.

"Želeći svima da Božić provedu u miru i dobrom zdravlju, okruženi ljubavlju najbližih, neka ovi blagi dani podstaknu našu slogu i toleranciju, međusobno uvažavanje i zajedništvo" - navedeno je u čestitki Bogdanovića.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.