Bogdanović sa Nezirijem: Saradnja DPS i Vestminsterske fondacije doprinijela unaprijeđenju političke svijesti i demokratske zrelosti crnogorskog društva
Foto: Demokratska partija socijalista

Bogdanović sa Nezirijem: Saradnja DPS i Vestminsterske fondacije doprinijela unaprijeđenju političke svijesti i demokratske zrelosti crnogorskog društva

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović sastao se sa Damirom Nezirijem, direktorom za Zapadni Balkan Vestminsterske fondacije za demokratiju.

Aleksandar Bogdanović je ocjenio da DPS ima svijest o važnosti partnerstva sa relevantnim međunarodnim organizacijama u oblasti unaprijeđenja demokratije, te da DPS ostaje istrajna u usvajanju evropskih standarda i praksi kada je u pitanju unaprijeđenje same Partije, ali i crnogorskog društva.

Bogdanović je istakao da DPS ostaje posvećena konstantnom usvajanju trendova modernih partija u demokratski razvijenim društvima i implementaciji brojnih standarda u oblasti organizacije i rada partije, kako bi unaprijeđenjem organizacionih, kadrovskih i programskih kapaciteta bila spremna da pruži adekvatne odgovore za buduće unutrašnje političke procese, ali i one koji su aktuelni u regionalnim i međunarodnim okvirima.

Damir Neziri je upoznao sa novim aktivnostima fondacije, ocjenivši značajnom saradnju Demokratske partije socijalista i Vestminsterske fondacije koja je doprinosila unaprijeđenju političke svijesti i demokratske zrelosti crnogorskog društva.

Sagovornici su iskazali spremnost za dalje unaprijeđenje i razvoj novih mehanizama saradnje.De

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.