Mihajlović proglašen za najboljeg trenera: Obećao sam da neću da plačem...(Video)

Mihajlović proglašen za najboljeg trenera: Obećao sam da neću da plačem...(Video)

Fudbalski savez Srbije je sinoć u Narodnom pozorištu obilježio 100 godina postojanja. Podijeljene su nagrade najboljima.

“Zlatnu loptu” dobili su Dušan Tadić, Violeta Slović i Siniša Mihajlović.

Mihajlović je proglašen za najboljeg trenera u godini u kojoj vodi tešku borbu sa leukemijom, pa nije ni čudo što je njegovo prisustvo u Narodnom pozorištu izazvalo veliko oduševljenje. 

On je dočekan ovacijama i bilo je i onih koji nisu mogli da zadrže suze... Obećao sam da neću da plačem ali hvala vam od srca... započeo je Mihajlović.

Šef stručnog štaba Bolonje se zahvalio na priznanju, rekao je da ponosan što su njegovi sunarodnici prepoznali trud koji svakodnevno ulaže. 
 
"Želim da izrazim veliku zahvalnost za ovu počast. Biti najbolji trener Srbije i biti izabran od ovih ljudi, Srba, za mene ništa nema veću važnost od toga. To je za mene najveće priznanje koje sam mogao da dobijem u dosadašnjoj karijeri", rekao je Mihajlović.
 
Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Lacija i milanskog Intera čestitao je jubilej Fudbalskom savezu i zahvalio se svim dobrim ljudima koji su mu pokazivali ljubav tokom najtežeg perioda u životu.
 
"Sigurno je da ste mi dali veliku snagu i da bez vas, bez vaše pomoći, bilo bi mnogo teže da prebrodim ono što sam prebrodio. Velika stvar koju nikada neću moći da zaboravim. Živim manje-više 30 godina u Italiji, ali sam uvijek bio i ostaću Srbin. Nadam se da vas nikad nisam razočarao i da sam, uz svoje dobre i loše strane, uvijek predstavljao Srbiju na najbolji mogući način. To ću i dalje da nastavim.", kazao je on.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.