Ulaganja u Policiju investicija u bezbjednost države i građana

Nuhodžić poručio

Ulaganja u Policiju investicija u bezbjednost države i građana

Ulaganja u Policiju predstavljaju investiciju u veću bezbjednost države i građana, poručio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić.

Nuhodžić i direktor Uprave policije dr Veselin Veljović položili su danas kamen temeljac objekta za pripadnike Sektora specijalne policije, za koji je Vlada iz Kapitalnog budžeta opredijelila oko 7 miliona eura.

„Sektor specijalne policije je u prethodnom periodu, izvršavajući izuzetno složene zadatke, pokazao punu profesionalnost kada je u pitanju borba protiv organizovanog kriminala, te izgradio imidž elitne jedinice spremne da odgovori na sve bezbjednosne izazove“, saopštio je ministar Nuhodžić.

Postavljanja kamena temeljca za kompleks Sektora specijalne policije

Naveo je da izgradnja ovog reprezentativnog kompleksa potvrđuje odlučnost Vlade Crne Gore da u kontinuitetu ulaže sredstva za poboljšanje uslova rada Policije, za njeno materijalno-tehničko osavremenjivanje, kao i za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Uprave policije.

Postavljanja kamena temeljca za kompleks Sektora specijalne policije

„Na ovaj način, želimo da iskažemo poštovanje za ono što Policija radi na odgovoran i kvalitetan način, a i da stvaramo nove uslove za još efikasniji i bolji rad Policije. Ulaganja u Policiju predstavljaju investiciju u veću bezbjednost države i građana“, kazao je ministar unutrašnjih poslova.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.