Istražitelji rasvjetlili ubistvo Klisića i ranjavanje Gardaševića
Ilustracija

Istražitelji rasvjetlili ubistvo Klisića i ranjavanje Gardaševića

Istrazitelji su rasvijetlili ubistvo Jovana Klisića i ranjavanje Velizara Gardaševića, a prema navodima izvora iz policije kao egzekutor osumnjičen je S.Đ. nezvanično saznaje TVCG.

Akcija policije u Podgorici i Baru počela je rano jutros kada je privedeno više osoba, koje istrazitelji sumnjiče da su povezani sa ubistvom iz Bara.

Kako je kazao izvor blizak istrazi, određene podatke o mogućem izvršiocu ubistva, istražitelji su posjedovali i početkom novembra. Na temelju tih informacija, jutros je realizovana akcija.

S.Đ. je i dalje u bjekstvu.

Podsjetimo Baranin Jovan Klisić ubijen je 1. novembra u Baru u pucnjavi ispred lokala Savoia. U pucnjavi je ranjen i Velizar Gardašević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.