Mladi glumac proglašen za najbolje obučenog na svijetu: Iza sebe ostavio Pita, Bekama...
Timoti Čalamet

Mladi glumac proglašen za najbolje obučenog na svijetu: Iza sebe ostavio Pita, Bekama...

Timoti Čalamet proglašen je za najbolje obučenog muškarca iz svijeta poznatih. On je laskavu titulu najbolje obučenog muškarca na svijetu "zaradio" zahvaljujući svom impresivnom imidžu i stilu koji se ne stidi da pokaže na crvenom tepihu, piše Independent.

Iza sebe je na listi ostavio Breda Pita, pjevača Troja Sivana i repera Skeptu.

Lista se sastoji od 50 najbolje obučenih muškaraca na svijetu, a objavio ju je magazin "GQ“.

Glumac, koji ima 23 godine, dospio je na mnoge naslovne strane kada se na festivalu u Veneciji na premijeri njegovog novog filma "The King" pojavio u odijelu koje je potpisao brend "Luj Viton" (Louis Vuitton). Ovakvim stajlingom izazvao je pravu euforiju kod fanova.

16950753245de7828b5b26e978079816w640

Foto: Getty Images

Ovo je lista 10 najbolje obučenih muškaraca:

Timoti Čalamet;

Bred Pit;

Lil Nas X;

Dejvid Bekam;

Skepta;

Kianu Rivs;

Kai;

Troj Sivan;

Tajler The Creator;

Alton Mason.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.