Đukanović i Marković ostaju na čelu DPS-a

Kongres

Đukanović i Marković ostaju na čelu DPS-a

Na 8. Kongresu Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je reizabran za predsjednika a Duško Marković za zamjenika predsjednika.

Odluku je donijelo 598 delegata najjače crnogorske partije.

Đukanović i Marković bili su jedini kandidati za pomenute funkcije.

Izabrano je i 146 članova Glavnog odbora DPS-a. 

Đukanović: Da smo se '99te pokolebali NATO i EU bi nam danas bili daleko, ako bi Crne Gore uopšte bilo

Demokratska partija socijalista je politička snaga koja je osmišljeno i istrajno mijenjala Crnu Goru. Taj 30 godina kontinuirani politički proces, taj podvižnički poduhvat, najtačnije zvati emancipacijom crnogorskog društva, kazao je predjsednik DPSa u svom izlaganju na 8,.Kongresu partije. Podsjećajući da ispunjena obećanja i mudre političke odluke donijete prethodnih decenija istakao je važnost ekonomskog razvoja zemlje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.