Šavnik dobio sportski poligon sa 400 mjesta na tribinama
Foto: UJR

Uprava javnih radova

Šavnik dobio sportski poligon sa 400 mjesta na tribinama

Tehničkim prijemom i predavanjem na korišćenje novog sportskog poligona u Šavniku, Uprava javnih radova označila je juče završetak još jednog projekta na sjeveru zemlje.

Kakosu naveli iz UJR-a, višenamjenski sportski objekat predstavlja rezultat uspješne saradnje Uprave javnih radova, Ministarstva sporta i mladih i lokalne uprave, u cilju stvaranja preduslova za kvalitetniji život stanovnika, posebno mlađe populacije, kao i daljeg razvoja ovog područja.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 175 hiljada eura, od kojih je Ministarstvo sporta i mladih obezbijedilo 100 hiljada eura, dok je ostatak izdvojen iz kapitalnog budžeta Vlade Crne Gore.

"Teren ima 800 metara kvadratnih, tribine sa oko 400 mjesta, reflektore i prateću hidrotehničku infrastrukturu. Sadrži svu potrebnu opremu za odigravanje fudbalskih, rukometnih i košarkaških utakmica, a podlogu čini visokokvalitetni gumeni materijal", kazali su iz UJR-a.

Izvođač radova bilo je podgoričko građevinsko preduzeće „Bi Kod“, dok je stručni nadzor sproveo „Kov atelje“ iz Nikšića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.