Trener dobio otkaz zbog pobjede od 27:0
Foto: Ilustracija

Trener dobio otkaz zbog pobjede od 27:0

Trener jedne mlade italijanske fudbalske ekipe otpušten je posle pobjede njegove ekipe od 27:0, pošto je postavio loš primjer djeci i pokazao da ne poštuje protivnika.

"Bili smo zapanjeni i veoma tužni kada smo čuli da je naš juniorski tim pobijedio Marinu kalčo sa 27:0. Vrijednosti omladinskog fudbala su u suprotnosti sa tim. Protivnika uvijek morate da poštujete, a to se nije dogodilo" - naveo je predsjednik kluba Inviktazuro Paolo Brogeli, prenijeli su italijanski mediji.

On se izvinio protivničkoj ekipi zbog ubjedljivog poraza.

"Kao predsjednik, iskreno se izvinjavam Marina klubu. Naša uprava je donijela jednoglasnu odluku da otpustimo trenera Ričinija. Naši treneri imaju dužnost da treniraju mlade igrače, ali prije svega da ih edukuju. To se u ovom slučaju nije dogodilo" - dodao je Brogeli.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.