Bojić tvrdi da nije pretukao Kolašinku, već da je samo gurnuo
Foto: Pobjeda

Bojić tvrdi da nije pretukao Kolašinku, već da je samo gurnuo

Policajac Ivan Bojić negirao je juče u kolašinskom Osnovnom sudu da je 9. juna pretukao Andreu Sekulić iz Kolašina saopštivši da je sa njom imao samo „dva fizička kontakta“ kada je odgurno.

''Jedan je bio u ženskom toaletu, kada sam je gurnuo, a drugi je bio kada sam je gurnuo sa stepenica ispred toaleta'' – dodao je Bojić.

Bojića optužni prijedlog tereti da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je juče, odgovarajući na pitanje tužioca Vojislav Grujića, kazao da je te večeri u ruci držao „svadbarski pištolj“ i da nikada sa sobom ne nosi službeni.

''Ne mogu bliže da se izjasnim za svadbarski pištolj, jer sam ga u međuvremenu izgubio. Zbog stanja u kojem sam se nalazio, ne mogu da se sjetim da li sam taj svadbarski pištolj bio uperio u pravcu Sekulić i što je sa njim bilo nakon tog događaja'' – kazao je Bojić, piše Pobjeda.

On je dodao i da sporne večeri nije nosio vatreno oružje i da nije prijetio svadbarskim pištoljem Sekulić.

''Za vrijeme radnog vremena nosim službeni pištolj, a nakon radnog vremena nosio sam svadbarski pištolj'' – dodao je Bojić.

S druge strane, Andrea Sekulić ispričala je kako je sporne večeri zbog vrijeđanja i prijetnji odgurnula Bojića, pokušavajući da ga makne od sebe.

''Tada je skočio na mene, odgurnuo me i pala sam. Znam da su svjedoci Tapušković i Baković ušli u toalet i vidjeli postupanje optuženog i pokušali da ga maknu od mene'' – ispričala je Sekulić.

Ona je odgovarajući na pitanje svog advokata Srđana Lješkovića, kazala da je Bojić udarao i nakon intervencije svjedoka Tapuškovića i Bakovića.

Kako je ispričala, optuženi je nastavio da je udara i kada je pala iza ograde.

''Događaj nijesam prijavljivala policiji jer im ne vjerujem'' – dodala je Sekulić.

Sekulić je ranije u medijima i na društvenim mrežama saopštila da je policajac Ivan Bojić dva puta, ,,krvnički i bez razloga“, pretukao u noćnom klubu ,,Selekt“ 9. juna. M. L.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.