Veljović udaljio privremeno iz službe policajca koji je optužen da je pretukao Kolašinku
Foto: Ilustracija

Veljović udaljio privremeno iz službe policajca koji je optužen da je pretukao Kolašinku

Direktor Uprave policije Veselin Veljović udaljio je privremeno iz službe policajca Ivana Bojića, koji je optužen da je pretukao Kolašinku Andreu Sekulić.

Sekulić je povrijeđena kada ju je u noćnom klubu “Selekt“ napao pripadnik tivatskog Odjeljenja bezbjednosti.

Policajac u to vrijeme nije bio na dužnosti, a kolašinska policija je protiv njega podnijela prekršajnu prijavu zbog fizičkog napada.

Rješenje o njegovom privremenom udaljenju iz službe donijeto je 23. jula, prenosi CdM.

7670670523477252355384126442571757135069184n

Prema iskazima očevidaca incidenta, policajac je na djevojku nasrnuo u prostoru ispred ženskog toaleta.

Prema navodima optužnice, djevojka je glavom udarila u vrata toaleta, a on je nastavio da joj govori uvredljive riječi. Nakon toga je podigao i bacio preko wc šolje.

Kolašinka je glavom udarila u pločice, a policajac je nastavio da je udara nogama i pesnicama po tijelu. Tada su naišla dvojica muškaraca koji su ga izgurali iz toaleta.

Policajac se, kako navode iz tužilaštva, ni tu nije zaustavio već je napao vani, dok je sjedjela na ogradi.

Jednom rukom je uhvatio za vrat dok je u drugoj ruci držao pištolj koji je usmjerio u pravcu Sekulić. Tada je gurnuo preko ograde, a ona je pala na beton.

“Oštećenoj je uputio prijetnje “Pustite me da izbušim k…., da ispraznim čitav šaržer u nju”, sve u prisustvu većeg broja gostiju ugostiteljskog objekta Selekt”, piše u optužnici.

Bojić je ranije tokom odbrane tvrdio da je to veče kod sebe imao svadbarski pištolj za koji se ne sjeća u kom pravcu je bio okrenut, a koji je nakon ovog događaja izgubio.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.