Počinje suđenje policijacu optuženom da je pretukao djevojku
ilustracija

Kolašin

Počinje suđenje policijacu optuženom da je pretukao djevojku

U kolašinskom Osnovnom sudu za 28. oktobar zakazan je početak suđenja policajcu OB Tivat I.B., koji je bez ikakvog povoda fizički nasrnuo na Kolašinku Andreu Sekulić, nanoseći joj povrede svuda po tijelu, piše Dan.

Nakon događaja koji se desio u noćnom klubu “Selekt“, Sekulićeva je demantovala navode Uprave policije da je tom prilikom lakše povrijeđena i da je policajac gurnuo samo dva puta. Djevojka je tvrdila da je policajac te večeri zapravo tukao dva puta, najprije u toaletu, a potom i ispred, zbog čega su na njenom tijelu bili vidljivi hematomi, a zadobila je i povredu vrata.

Policajac, koji je porijeklom Kolašinac, te večeri nije bio na dužnosti.

Sekulićeva je ispričala da se sve desilo nakon što je ušla u ženski toalet u noćnom klubu „Selekt“. Odmah je, kaže, za njom ušao i I.B., kojeg do tada nije poznavala, niti imala kontakt s njim.

Tvrdi da ga je nekoliko puta zamolila da izađe, što je I.B. ignorisao.

Prema njenim riječima, nakon što mu je povišenim glasom ponovo kazala da izađe i zamolila dvojicu koji su stajali ispred toaleta da ga izvedu, policajac je počeo da viče.

“Vikao je: „Šta hoćeš, kur.o? D..ljo, šta ćeš“. Potom sam ga odgurnula, a on se zaletio na mene, bacio me preko lavaboa i ve-ce šolje. Ja sam pokušala da se zaštitim vratima koja su bila između nas, a on je grunuo i vrata i mene. Pala sam i udarila glavom. Ostala sam da ležim na podu, a on me nogama udarao. Udarao me je i pesnicama. Tada su nekolicina momaka priskočila u pomoć, ali dok su uspjeli da ga savladaju on me je izudarao po cijelom tijelu. Ležala sam na podu i nijesam mogla da se branim”, ispričala je djevojka.

Kaže da je I.B. nogama polomio i cijevi u toaletu, da joj je vodokotlić pao na glavu, kao i da ju je na kraju udario i četkom za čišćenje WC šolje.

Nakon što su ga neki momci odvojili od nje, sjela je, kaže, na ogradu ispred toaleta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.