DPS PG:  U najboljem interesu d Đukanović nastavi sa vođenjem politički najdominantnije i ubjedljivo najveće stranke u CG

Jednoglasna podrška

DPS PG: U najboljem interesu d Đukanović nastavi sa vođenjem politički najdominantnije i ubjedljivo najveće stranke u CG

Na večeras održanoj sjednici Odbora DPS Glavnog grada Podgorice, kojom je predsjedavao predsjednik Časlav Vešović, pružena je jednoglasna podrška za izbor Mila Đukanovića za predsjednika DPS Crne Gore na VIII Kongresu, koji će biti održan 30. novembra u Podgorici.

Tokom prethodnih nekoliko nedjelja održani su sastanci mjesnih odbora DPS Podgorice, na kojima je iskazano nepodijeljeno mišljenje da je u najboljem interesu Demokratske partije socijalista i državne politike da predsjednik Đukanović nastavi sa vođenjem politički najdominantnije i ubjedljivo najveće stranke u Crnoj Gori, saopšteno je iz te partije.

Odbor je, takođe, konstatovao da je prilikom predlaganja kandidata za zamjenika predsjednika DPS Crne Gore pružena apsolutna podrška aktuelnom zamjeniku Dušku Markoviću.

​Tokom priprema za uspješnu organizaciju VIII Kongresa članovi i simpatizeri DPS-a Podgorice su predložili veliki broj kandidata za članove Glavnog odbora čije radne biografije, lični ugled i integritet garantuju da će DPS Podgorice dati značajan doprinos kvalitetnom sastavu najvećeg partijskog organa između dva Kongresa.

Odbor DPS Podgorice je upoznat sa aktivnostima i pripremama za održavanje izbora u Savjetu mladih i Ženskoj alijansi Demokratske partije socijalista Podgorice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.