Lazukić optužio Natašu Bekvalac da konzumira alkohol i narkotike
Nataša Bekvalac

Lazukić optužio Natašu Bekvalac da konzumira alkohol i narkotike

IT stručnjak Luka Lazukić, koji je osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora zbog napada na suprugu Natašu Bekvalac, ne želi da komentariše ništa u vezi sa pjevačicom.

- Ne dajem nikakve komentare, ne čitam i ne znam šta se objavljuje. Ne zanima me šta se piše i za sve se možete obratiti mojim advokatima - rekao je Lazukić za Kurir.rs.

Uprkos tome, srbijanski mediji objavili su da IT stručnjak sprema osvetu te da će tražiti starateljstvo nad kćerkom Katjom s obzirom na to da je ročište za razvod sve bliže. Lazukić je tokom suđenja u svojoj odbrani iznio da se kobnog jutra kad je fizički napao Natašu, pjevačica, navodno, osjećala na alkohol, kao i da je koristila i narkotike. 

Sve njegove optužbe su pale u vodu, jer je Nataša bez razmišljanja pristala na sve provjere.

Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je Luka Lazukić u aprilu, zbog fizičkog napada na bivšu suprugu, osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora s rokom provjere od tri godine.Ovom odlukom su odbijene sve žalbe i presuda je pravosnažna. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.