Uhapšen radnik obezbjeđenja, zbog peronske karte udarao putnicu i oborio je na pod?! (VIDEO)
Foto:Screenshot

Kragujevac

Uhapšen radnik obezbjeđenja, zbog peronske karte udarao putnicu i oborio je na pod?! (VIDEO)

Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zlostavljanje i mučenje.

Kako je MUP Srbije saopštio, on se tereti da je kao radnik fizičko - tehničkog obezbjeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu, nakon kraće rasprave 31-godišnjoj putnici iz Beograda uvrnuo ruku i nogom joj zadao više udaraca.

Snimak ove situacije kruži društvenim mrežama, a u komentarima se navodi da je najprije došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske karte, da bi mu ona zbog toga udarila dva šamara.

Međutim, na snimku se vidi samo kako radnik obezbjeđenja ne dozvoljava ženi da ustane sa zemlje, dok ona sve vrijeme doziva pomoć. Šutiranja nema na snimku.

Naime, kako prenosi portal InfoKG, do sporne situacije došlo je zbog peronske karte, koju putnica, prema riječima očevidaca, nije imala, a kako se navodi, nije odustajala ni od namjere da stigne do perona.

Pripadnik obezbjeđenja je putnicu oborio na beton i držao je tako duže vrijeme, uvrnuvši joj pritom ruke, dok ju je koljenom pritiskao da ne može da se pomjeri. Ovo se sve dešavalo naočigled ostalih putnika na stanici, a žena je vrištala da je pusti i da ne može da diše.

Portal InfoKG takođe prenosi, da su pojedini očevici tvrdili da je žena prva fizički nasrnula na zaposlene na ulazu, ali da će istragu šta se stvarno dogodilo sprovesti istražni organi.

Radniku obezbjeđenja je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.