I za barske prvake besplatni udžbenici
Bar

Obezbijedila Opština

I za barske prvake besplatni udžbenici

Opština Bar će i ove godine kao i prethodnih, obezbijediti besplatne udžbenike za djecu, koja školske 2019/2020. godine počinju u prvi razred osnovne škole sa teritorije opštine Bar.

Iz barske Opštine napominju da je riječ o 539 kompleta udžbenika za prvi razred od čega 529 na crnogorskom jeziku i 10 na albanskom.

"Kroz ovakvu podršku, Opština Bar pokazuje posebnu pažnju prema mališanima koji će na jesen započeti novo životno poglavlje, uz želju za puno uspjeha u budućem školovanju”, kazali su iz Opštine.

Podršku ovoj akciji, i ove godine,kako se dodaje pružiće kompanija AD “Port of Adria” Bar i obezbijediti poklon pakete školskog pribora za sve đake prvake sa teritorije barske opštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.