Dječak pozvao policiju da mu dostave picuu, želja mu se ispunila
Foto: Facebook

Dječak pozvao policiju da mu dostave picuu, želja mu se ispunila

Dječak Mani Bešara je pozvao policiju da mu dostavi picu. Dobio je neočekivani odgovor.

Nakon što je petogodišnjak sa Floride ostao sam u sobi, uzeo je telefon i pozvao 911 - broj za hitne službe u Sjedinjenim Američkim Državama, piše portal Unilad.

Kada mu se javio dispečer, rekao je: "Molim Vas, možete li mi dostaviti picu?"

U trenutku poziva, njegova sestra Madona je ušla u sobu. Shvatila je da je dječak pozvao 911. U panici je prekinula poziv.

"Dvije sekunde poslije, telefon je ponovo zazvonio. Zvali su iz policije. Pomislila sam: Šta je sada uradio", ispričala je 15-godišnja Madonna.

Shvativši da je sve uredu, policija je odlučila da dječaku dostavi picu. Tri policajca su mu donijela veliku picu.

Policija je na Fejsbuku objavila fotografiju policajaca i Manija koji u ruci drži svoju omiljenu namirnicu. Tom prilikom su dječaku objasnili da koliko god želio picu, telefonski poziv na 911 nije način da mu se želja ispuni.

U znak zahvalnosti, Mani, njegove dvije sestre i njihova majka su donijeli pice policajcima. Komandir policije u Sanfordu Cecil E. Smith je kazao:"Mislim da je dječak shvatio čemu služi 911. Ali, to je bio jedan lijep trenutak."

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.