Od danas naplata parkinga ispred Delte
Foto: Ilustracija

40 centi po započetom satu

Od danas naplata parkinga ispred Delte

Tržni centar Delta City počeo je danas sa naplatom parkinga i to 40 centi po započetom satu.

Menadžer Delte Dragan Perišić rekao je da su u objektu postavljene samonaplatne stanice, na svim predulazima/izlazima što će osigurati lako funkcionisanje i kretanje vozila kroz parking prostor.

Praksa naplate parkinga u šoping-molovima je, kako je rekao, uobičajena, ne samo u regionu, nego u svim evropskim destinacijama.

“Cijene i za zaposlene i za posjetioce su formirane na osnovu operativnih troškova. Odluka o naplati parkinga nije motivisana profitom, već isključivo željom da obezbijedimo dovoljno parking prostora za naše posjetioce. Naš cilj je da od naplate parkinga obezbijedimo dovoljno novca za održavanje ovog sistema koji je sam po sebi zahtjevan”, kazao je Perišić.

U dopisu koji je rukovodstvo Delte nedavno poslalo zaposlenima, navodi se zaposleni u radnjama u tržnom centru će, kako se ističe, moći da kupe mjesečnu kartu za parking po cijeni od 30 eura, ali će prethodno morati da prilože potvrdu o zaposlenju.

Delta City ukupno ima oko 1.200 zaposlenih, što znači da je samo od njih potencijalna zarada šoping centra na osnovu parkinga oko 36.000 eura mjesečno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.