Tivat predominatna avio destinacija
Tivat

Tivat predominatna avio destinacija

Statistički podaci o broju gostiju jasno pokazuju da je Tivat predominatna avio destinacija, izjavio je sekretar opštinskog Sekretarijata za turizam i preduzetništvo Petar Vujović.

On je za Radio Tivat naglasio da je ovogodišnja predsezona bila izuzetno uspješna i ti rezultati su bolji nego što su bili protekle godine. U odnosu na prošlu godinu, a prema najnovijim podacima, u Tivtu je za oko 15 odsto više gostiju. 

U prvih pet mjeseci ove godine broj dolazaka gostiju je povećan za 61 odsto, dok je za 31 odsto zabilježen porast u broju noćenja. Stranci se u Tivtu zadržavaju sedam do 10 dana, a u ukupnoj strukturi smještajnih kapaciteta 90 odsto čini privatni smještaj", naveo je Vujović. 

Osvrnuvši se desetak godina unazad, Vujović je rekao da je u Tivtu, za cijelu 2009. godinu, evidentirano 39.975 noćenja, a taj promet je ove godine ostvaren već u maju, prenosi portal SEEbiz. 

"Taj podatak pokazuje koliko je Tivat postao interesantna turistička destinacija", naglasio je Vujović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.