Bjelopoljska partija

"Za Bjelopoljce bitniji učinci lokalne vladajuće koalicije nego izborni rezultati"

Za građane Bijelog Polja mnogo su bitniji učinci lokalne vladajuće koalicije nego što su to njeni izborni rezultati. Onako kako su građani na izborni dan bili privrženi izbornim listama na isti način političke partije, a posebno vladajuća koalicija je u obavezi da bude privržena građanima, navodi se u saopštenju potpredsjednika Bjelopoljske partije, Rifata Zejnilovića.

"Bjelopoljska partija, zvanično još uvijek kao dio vladajuće koalicije ne želi da izbore doživljava kao fudbalsku utakmicu nakon čijeg završetka svak ide svojim kućama. U predmetnoj stvari postoji stečeni legitimitet i obaveze prema građanima koje partije preuzimaju u skladu sa podrškom od strane svojih glasača.

Na sva tri poslednja izborna ciklusa na kojima je Bjelopoljska partija dala veoma aktivnu i predanu podršku, pobjedničke liste su ostvarile kao nikada do sada dobre rezultate", kaže Zejnilović.

Ističe da će na narednim parlamentarnim izborima Bjelopoljska partija kroz Bjelopoljski savez to nastaviti da čini, "ali samo za one čiji odnos prema građanima bude zadovoljavajući, a građanima će to i te kako znati objasniti".

"Stoga Bjelopoljska partija još jednom, ovaj put preko medija, poziva najodgovornije iz vladajuće koalicije da povedu računa o unutarašnjim koalicionim odnosima jer odnos prema koalicionim partnerima je odnos i prema građanima Bijelog Polja.

Prema onom što smo u saznanju neki pojedinci iz najače partije na lokalnom nivou, zbog ličnih interesa direktno utiču na stvaranju loših odnosa unutar koalicije. S toga pozivamo lidere najjače partije u državi da se upoznaju sa ovim problemima", zaključio je Zejnilović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.