Sahrana Momira Bulatovića u utorak u rodnom selu
Momir Bulatović

Sahrana Momira Bulatovića u utorak u rodnom selu

Momir Bulatović, nekadašnji predsjednik Crne Gore i premijer SRJ, biće sahranjen sjutra, u rodnom selu Rača, u Kučima.

Bulatović je u 63 godini života preminuo juče od posledica srčanog udara, prenijeli su podgorički mediji.

Predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izrazio je danas, u ime SPS-a i u svoje lično ime, saučešće porodici preminulog Bulatovića.

"Duboko me je potresla vijest o smrti Momira Bulatovića, dokazanog istinskog prijatelja, istomišljenika i saborca u borbi za istinu i pravdu. Do kraja života ostao je vjeran socijalističkoj ideji, istinski borac za odbranu međunarodnog prava i dokazani prijatelj Socijalističke partije Srbije", poručio je Dačić.

Dačić je naveo da je odlazak Momira Bulatovića gubitak ne samo za njegovu porodicu, već i za sve koji su ga poznavali, prenosi Tanjug.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.