Đoković: Velike emocije i mnogo nezaboravnih trenutaka sam imao na ovom terenu
Foto: Beta

Plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu

Đoković: Velike emocije i mnogo nezaboravnih trenutaka sam imao na ovom terenu

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobijedio 44. igrača svijeta Poljaka Huberta Hurkača poslije tri seta, 6:4, 6:2, 6:2.

Prvi teniser svijeta pobijedio je poslije sat i 36 minuta.

On je šest puta oduzeo servis Hurkaču, koji je napravio jedan brejk.

"Zadovoljan sam što sam igrao na ovom terenu. Velike emocije i mnogo nezaboravnih trenutaka sam imao na ovom terenu i drago mi je što sam se vratio pobjedom. Ovo je vrlo dugačak turnir, dvije nedjelje, važno je početi dobro. Vrlo su izjednačeni protivnici, mora svako da se pobijedi dobrom igrom, svi imaju ambicije da što dalje doguraju", rekao je Đoković poslije meča, prenosi Beta.

Djoković će u drugom kolu igrati protiv Švajcarca Henrija Laksonena, koji je pobedio Španca Pedra Martinesa u tri seta, 6:1, 6:0, 7:6.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.