Mima Karadžić kupuje vilu u Crnoj Gori, a od cijene boli glava
Mima Karadžić

Sve po poslednjoj modi

Mima Karadžić kupuje vilu u Crnoj Gori, a od cijene boli glava

Mima Karadžić odlučio je da kupi vilu na Crnogorskom primorju vrijednu 1.000.000 eura.

Kako izvor tvrdi, Karadžić je za lokaciju izabrao luksuzni dio Ulcinja, koji je stotinak metara udaljen od plaže, a godinama unazad je to planirao.

"Prije nekoliko mjeseci, sasvim slučajno, došao je na ideju da kupi velelepnu vilu od dugogodišnjeg prijatelja koji već godinama ne živi u Ulcinju, a ima jednu od najljepših kuća u prestižnom dijelu grada stotinak metara udaljenom od plaže", priča izvor i otkriva da je glumac od bliskog prijatelja dobio odličnu ponudu zbog koje je kupovina milionske nekretnine brzo dogovorena.

7434185ce00de8b10e7

Mima Karadžić

"Čovjek koji Mimi prodaje vilu prije nekoliko godina odvojio je četiri apartmana koja je tokom ljeta izdavao strancima. Svaki ima luksuzno kupatilo, ogromne sobe i kuhinju sređenu po poslednjoj modi. Iako je vila od mora udaljena vrlo malo, ima dva bazena, od kojih je jedan zaista ogroman. On gotovo i da nema šta da ulaže, sem sitnica. Pošto je i sam planirao da izdaje apartmane, sve kockice su se sklopile i ako sve bude kako treba, već sredinom avgusta počeće s poslom", navodi izvor i objašnjava da Karadžić još nije isplatio nekretninu već će to raditi u ratama.

Kurir.rs/Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.