Luksuzna vila Šon Konerija na prodaju: Parče raja između Kana i Monaka košta 34 miliona dolara

Dugogodišnji dom Šona Konerija, luksuzna šestospratna vila "Villa Le Roc Fleuri" iz 1928. godine, smještena na litici s pogledom na grad Nicu i Sredozemno more, prodaje se za 34 miliona dolara. U njoj su snimljene neke od scena filma o Džejmsu Bondu, "Nikad ne reci nikad“, 1983. godine.

Luksuzna vila na jugu Francuske, smještena je na pola puta između Kana i Monaka, u Nici. Šon Koneri je ovu kuću kupio posle vjenčanja sa slikarkom Mišelin Rokebrn, 1970. godine, gdje je par živio desetak godina, prenosi RTS.

S pogledom na staru luku u Nici, vila je okrenuta ka zapadu sa pogledom na zaliv anđela. Uređena je u retro stilu, a glavni prostor za okupljanje-saloni su prostrani i prozračni, sadrže velike prozore koji prostoru daju mnogo svjetlosti.

Vila, u kojoj su snimljene i neke scene filma o Džejmsu Bondu, sagrađena je dvadesetih godina prošlog veka, a prostire se na 24 hektara. 

Ima pet spavaćih soba, tri salona, teretanu, kupatila za kućne ljubimce, sobu za fitnes i dva bazena. Tu je i vinski podrum, velika ostava i stan za osoblje iznad garaže.

Vila je uređena u klasičnom francuskom stilu.

"Rub travnjaka spušta se prema obali, a sama kuća je vrlo visoko na litici, na izuzetno mirnoj lokaciji i zalazak sunca je prava čarolija", rekao je izvršni direktor kompanije "Knight Frank Cap Ferrat CEO Fredrik Lilloe".

Šon Koneri je glumio u sedam filmova o Džejms Bondu, a važio je za jednog od najseksepilnijih muškaraca na svijetu. Šon Koneri preminuo je u snu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.