Snimanje serije i nudistička plaža-idealan odmor Mime Karadžića: Volim da budem nudista
Foto: Screenshot/RTCG

Snimanje serije i nudistička plaža-idealan odmor Mime Karadžića: Volim da budem nudista

Za glumca Milutina Mimu Karadžića idealan odmor podrazumijeva i rad. Kaže da ne bi mogao da odmara 24 sata. U Ulcinju najviše voli nudističku plažu, gdje je, priznaje, čest gost.

Rad i zadovoljstvo spojio je Mima i prethodnih 50 dana na Adi Bojani tokom snimanja serije “Biser Bojane”.

“Kada je dobra ekipa i dobra atmosfera i kada uz to možeš da uskočiš u more i da odmoriš to je sjajno”, ističe Mima za TVCG.

Mima kaže da sada na nekoliko dana ide u Beograd, a nakon toga se vraća u Budvu, ali i na Adu.

“Ono što je priroda dala Ulcinju i Crnoj Gori, to je fantastično. Tu je najveći problem čovjek. Kada bi bila netaknuta priroda to bi bilo spektakularno”, kazao je Mima i dodao da smeće i raskopani putevi kvare ljepotu Ade Bojane i Ulcinja.

“Svi se pravimo da to ne primjećujemo, jer ovo što vidimo ispred sebe je sjajno”, navodi Mima.

Ipak Mima, od svih ljepota Ulcinja, izdvaja nudistički kamp na Adi.

“Najljepši dio su nudistički kamp i nudistička plaža to je fenomenalan ja tamo odlazim vrlo često, ja volim da budem nudista”, iskren je Mima.

Kaže da tamo ima divnih i zanimljivih ljudi.

“Kao onaj Šućrija što je prodavao sladoled, pa mu došla jedna predivna plavuša i on nju gleda, a ona kaže što me zagledate, on kaže ne zagledam no se pitam odakle ćeš izvaditi pare da mi platiš sladoled”, priča Mima, jednu od anegdota sa nudističke plaže.

U Ulcinju je krajem jula završeno snimanje novih osam epizoda serije “Biser Bojane”.

Serijom se promoviše kulturni, turistički potencijal zemlje, ali se Crna Gora brendira i kao filmska destinacija. Snimanje su podržali Javni servisi Crne Gore i Srbije, kao i Vlada Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.