Uhapšene dvije osobe na Adi Bojani: Pronađena marihuana, kokain, ekstazi
Foto: Uprava policije Crne Gore

Uhapšene dvije osobe na Adi Bojani: Pronađena marihuana, kokain, ekstazi

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su u saradnji sa službenicima Stanice granične policije Ulcinj koji su koristili službenog psa, izvršili pretres vikendice koju su na Adi Bojani koristili A.D. (26) i S.Đ. (28) iz Podgorice.

“Po naredbi nadležnog suda pretres je izvršen i kod A.D. policija je pronašla materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase 284,1 gram, 52 komada tableta ekstazija, kao i materiju za koju se sumnja da je opojna droga kokain, ukupne mase 24,7 grama, te 2.447,5 eura“, saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, kod lica S.Đ. takođe je pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 131,1 gram, 6,9 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i 4.309,5 eura i vaga za precizno mjerenje.

IMG1126

Foto: Uprava policije Crne Gore

“Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su naogu A.D. i S.Đ. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Takođe, S.Đ. se na teret stavlja i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga“, dodaje se u saopštenju UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.